Kurtlar Vadisi Pusu Tüm Bölümlerini Bu Bağlantıya Tıklayarak Download edip izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Linkleri Sadece üyelerimiz görebilirler Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin Bölüm Linklerini Görebilmek için Bu Bağlantıya Tıklayarak Üye olmanız gerekir. Üyelik işlemi ücretsizdir 10 saniyenizi Ayırarak hemen üye olabilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin Bütün yeni Bölümleri Her hafta Sitemize eklenecektir.

BARIŞ AKARSU’NUN ÖLÜMÜNDEKİ SIRLAR

BARIŞ AKARSU’NUN ÖLÜMÜNDEKİ SIRLAR

Tüm ülkeyi üzen bir kazada hayatını kaybetti genç sanatçı Barış Akarsu. Hayranları günlerce, gece gündüz demeden hastane bahçesinde bekledi ama acı son çoktan hazırdı. Kazanın ardından çok şey söylendi, yazıldı. Kimi doğruydu, kimi söylenti! Ancak son günlerine ilişkin bilinmeyenleri ve özel hayatıyla ilgili gerçekleri ilk kez bu haberde okuyacaksınız.

29 Haziran Cuma gecesi, ölümünden sonra değeri anlaşılacak bir yeteneği daha yitirdi Türkiye: Barış Akarsu. 2004'te atv'deki Akademi Türkiye yarışmasıyla girdi hayatımıza. Farklıydı diğerlerinden. Sadece uzun saçı, kulağındaki küpesi ve gözlerindeki sürmesiyle değil hâl ve tavırlarıyla da "farklıyım" diyordu sevenlerine. Elbette her yarışmada olduğu gibi kıyasıya rekabet içinde tartışmalar ve kavgalar vardı ama onun en yakın arkadaşı gitarıydı. Belli ki müzikti her şeyi. Aylar sonra yarışmadan birinci çıktığında artık sokakta yürüyemeyecek kadar hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahipti. İki albüm yaptı (ama ikisinin toplam satışı ölümünden sonraki günlük satışına bile ulaşmamıştı).

Ardından bir dizi teklifi geldi: Yalancı Yarim. Bir ralli pilotunu canlandıracaktı. Çekimlere başlandığında tarih doğum günü olan 29 Haziran 2006'yı gösteriyordu ve ilk bölümde yarış esnasında takla atıp kaza geçirecek ama sağ salim çıkmayı başaracaktı. Tam bir yıl sonraki doğum gününde, yani 29 Haziran 2007'de yine bir kaza geçirdi. Yer bu kez Bodrum Torba kavşağıydı. Ancak bu kez ne yönetmen vardı, ne kamera ne de ışık!..

Dizi ekibi son bölümlerin çekimi için mayıs ayından itibaren Bodrum Yalıkavak'taki Clup Flipper'da kalıyordu. Tatil köyündeki herkesle iyi ilişkiler kuran Barış Akarsu'nun yüzünden gülümseme eksik olmuyordu. Mutluydu mutlu olmasına ama içini kemiren bir gönül meselesi vardı. (Aynı kazada yanında olan ve ölen sevgilisi) Zeynep Koçak'ı çok seviyordu. Öyle büyük bir aşktı ki bu, ne şan ne de şöhretin renkli dünyası onları ayırabilmişti. Zeynep de onun gibi güleryüzlü ve mütevazı bir kişiliğe sahipti. Gözü Zeynep'ten başkasını görmüyordu. Ama Zeynep, altı ay önce birbirlerini son dönemde yıprattıklarını düşünerek "Bir süreliğine ayrılalım" teklifinde bulununca ayrıldılar. Ama o ne dilinden düşürüyordu Zeynep'i ne de gönlünden atabiliyordu. Doğum günü yaklaştıkça çevresine hep aynı soruyu soruyordu: "Sizce arar mı?"

Clup Flipper Mini Club animasyon öğretmeni Cansun Torun, Barış Akarsu ile kısa süre önce tanışmasına rağmen, Zeynep'e olan aşkının çok büyük olduğunu bildiğini söylüyor. "Bir gece müşteriler şarkı söylemesini isteyince kıramadı. Islak Islak şarkısını söylerken arada bir sessizce ağzını oynatarak 'Zeyno' diyordu. Zeynep doğum günü için gelmişti ve barışacaklardı."

Zeynep Koçak, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu İşletme Programı Bölümü'nü kazanınca Karadeniz Ereğlisi'nde tanışmışlardı. 2003 yılında mezun olan Zeynep iş hayatına başladı. En son aynı şirkette beraber çalıştıklarını söylüyor Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Kaya Akkaya. "Zeynep bizim firmamız FM Yapım'da prodüksiyon bölümünde çalışıyordu. İşini çok iyi yapan biriydi ama daha sonra başka bir firmaya geçti. Birbirlerini her şeyden çok sevdiklerini biliyorum."

Yaşasaydı Türkiye'nin Bob Geldof'u veya Bono'su olurdu

Yardım etmeyi çok seviyordu Barış Akarsu. Magazin basınının pek ilgisini çekmese de yardım konserleri veriyordu sık sık. Özellikle de lösemili çocuklar konusunda son derece hassastı. Ağabeyi gibi sevdiği (kaza sırasında içinde bulunduğu aracın sahibi) Metin Sözüçetin, yardımseverliğinin en yakın tanığı. "Çevreye ve insana duyarlıydı. Aslında her canlıya duyarlıydı. Yaşasaydı Türkiye'nin Bob Geldof'u veya Bono'su olurdu." Yaptığı yardımların ve etkinliklerin kendisine mal edilmesinden hoşlanmadığını, onu destekleyen dostlarının ekip çalışmasıyla olduğunun bilinmesini arzuladığını söylüyor Sözüçetin. "23 Haziran'da lösemili çocuklar için verdiği Bodrum Kalesi konseri bu duyarlılığının ilk basamağıydı. Hak ettiği sevginin, sevgi ve sanat olarak karşılığını vermek prensibiydi."

Kazadan iki gün önce, yani 27 Haziran Çarşamba günü Metin Sözüçetin ile İzmir'e gitti. Tepecik Hastanesi'ndeki 22 lösemili çocuğa sahip çıkmak için. Çocuklarla oynadı, film izledi, şarkılar söyledi.

Ertesi gün dönüş için yola çıktılar. Efes'ten geçerken, "Gelmişken uğrayalım" diyerek Meryem Ana Kilisesi'ne gittiler. Kapalıydı kilise. Rica edildi, açıldı. Dua ettiler.

"Galiba vedalaştı benimle"

Bodrum'a döndüler. Club Flipper Animasyon Müdürü Erkan Arslan, onu otelde son görenlerden. "Lobideki lavaboya gidiyordum. Onun odası da lobi katına bakıyordu. Yeni duş almıştı, saçları ıslaktı, kot pantolon vardı altında ama üstü çıplaktı. Geldi, sarıldık. Çok ilginç ama galiba vedalaştı benimle."
Gece saat 23.00

Doğum günü için Türkiye'nin çeşitli illerinden Bodrum'a gelen BAG (Barış'ı Anlayanlar Grubu) üyelerinin Torba'da kaldığı motele uğradılar. BAG üyesi Bedia Kırçova, Barış Akarsu'nun o gece çok heyecanlı olduğunu, adeta içi içine sığmadığını söylüyor sesi titreyerek. "Gece 01.30'a kadar oturduk, sohbet ettik. Çok keyifliydi, çok mutluydu. Nedenini bilmiyorum. Ona 'Bu yıl doğum günü hediyeni Lösemili Çocuklar Vakfı'na yatırdık' dedim. 'Biliyorum abla, haberim var. En doğrusunu yapmışsınız' dedi. Sohbet ettik, güldük. Sonra 'Geç oldu, kalkayım artık, yarın da erken kalkacağız' dedi, uğurladık. Kendi arabası arızalıydı, frenleri tutmuyordu. Hatta satmak için getirmişti Bodrum'a. Bu yüzden Metin Bey'in arabasını kullanıyordu. Önce Metin Bey'i oteline bırakacak, sonra da kendi oteline gidecekti."

Kaza günü

Saat 13.00'da dizide söyleyeceği şarkının kaydı için stüdyoya girdi. Saat 15.30'da ise bir grup hayranıyla biraraya geldi. Son çekilen görüntüleri, artık bir hayranının arşivinde saklıOradan ayrılıp havaalanına gitti, kız arkadaşı Zeynep'i ve ortak arkadaşları Nalan Kahraman'ı almak üzere.

Akşamki program belliydi. İlk kutlama Kervansaray Otel'de yapılacak, ardından gece yarısı teknede DJ'liğini kendisinin yapacağı partiyle son bulacaktı kutlama. İkinci kutlama ücretliydi. 100 YTL'den satılan gecenin biletlerinin geliri yine lösemili çocuklara bağışlanacaktı.

Sevenleri heyecanlıydı, erken saatlerde Kervansaray Otel'de Barış Akarsu'yu beklemeye başlamıştı. O saatlerde Barış Akarsu, kız arkadaşı Zeynep ve Nalan Kahraman ile Torba'da yemek yiyordu. Mekândan çıktıklarında otomobilin direksiyonuna Zeynep Koçak geçti. Oysa ki biraz acemiydi sürücülük konusunda. Bedia Kırçova, kabus olarak nitelendirdiği hastane günlerinde otopark görevlisinin ona anlattıklarını şöyle aktarıyor: "Zeynep arabayı kaldıramamış. Görevli de 'Abi istersen verme arabayı' demiş. Barış da, 'Yok yok kullanır' demiş."

Yüzünde gülümseme vardı

Yola çıktıklarında Barış Akarsu'nun telefonu çaldı. Arayan Metin Sözüçetin'di ve 'Neredesiniz' diye sordu. "15 dakika sonra oradayız ağabey" dedi Akarsu. Az sonra Torba kavşağına geldiklerinde yaşananları kavşaktaki Torba Taksi Durağı şoförlerinden soyadını vermek istemeyen Talip Bey anlatıyor. "21.30-21.45 civarıydı, oturuyorduk durakta. Sadece kamyonun iki defa korna sesini duyduk. Başımızı çevirdiğimizde araba uçuyordu. Hemen yanlarına gittik. Barış Akarsu olduğunu anlamadım ilk başta. O sırada ambulans geçiyordu, hemen durdu. Ambulans görevlisi, ben ve kamyon şoförü beraber çıkardık. Kamyon şoförü ağlıyordu, 'Keşke bugün kamyona hiç binmeseydim' dedi."

Taksi şoförü otomobili Barış Akarsu'nun değil, kız arkadaşı Zeynep Koçak'ın kullandığını söylüyor. "Barış arabanın sağ koltuğunda oturuyordu, pantolon kemerinden tuttum çıkardım. Saçları yüzünü kapamıştı. Saçlarını çekince elime kan geldi. Bir baktım Barış. Yüzünde hafif bir gülümseme vardı ama biz öldü zannediyorduk onu. Direksiyondaki bayan da sıkışmıştı. 20 dakikada çıkardık. Öteki bayan araçtan fırlamış, çimlerin üzerinde yatıyordu."

Kaza haberleri arasında alkollü olduklarına ilişkin söylentiler yer alınca taksi şoförü soruyoruz. "Hayır" diyor taksi şoförü Talip Bey, "Kesinlikle alkollü değillerdi. Olsa mutlaka anlardık."

O sırada hala Kervansaray Otel'de bekleyen sevenleri, son telefon görüşmesinden üzerinden çok vakit geçince yine aradı Barış Akarsu'yu. Bu kez cevap cermedi telefon. Zeynep Koçak'ı aradılar, ama oda... Nalan Kahraman da... Tekara Akarsu'nun telefonunu çevirdiklerinde açıldı telefon. Karşı tarafın sesini duymadan "Neredesiniz" diye soan kişiye Barış değil yabancı bir sesten geldi yanıt: Kaza geçirdiler gelin! Gerisi malum...

ÖZLEM TORTOP - EDİP OZAN ÜÇOK

AKTÜEL

 
eXTReMe Tracker
Kurtlar Vadisi Pusu Bütün Bölümler - Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon - Kurtlar vadisi pusu 10. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 11. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 12. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 13. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 14. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 15. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 16. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 17. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 18. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 19. bölüm - Kurtlar vadisi pusu 20. bölümbölüm Kurtlar vadisi pusu 21. bölüm -

kurtlar vadisi terör, fan sitesi, fragman,müzik, video, kurtlarvadisi, KURTLAR VADİSİ TERÖR,kurtlar vadisi güneydoğu, kurtlarvadisi terör, teror, kurtlar, vadisi, fan, polat, alemdar, necati, şaşmaz, yeni dizi, pana, film, kurtlar vadisi Pusu TEROR, GUNEYDOĞU, bölüm,özet kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi mp3 kurtlar vadisi Pusu com www kurtlar vadisi Pusu com kurtlar vadisi Pusu resimleri kurtlar vadisi Pusu müzikleri www kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi acem kızı kurtlar vadisi Pusu bölümleri gta vice city kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi dizi gta kurtlar vadisi Pusu vice city kurtlar vadisi Pusu mafia kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi acem kızı mp3 kurtlar vadisi Pusu bölüm kurtlar vadisi Pusu ne zaman kurtlar vadisi Pusu müzik kurtlar vadisi Pusu video kurtlar vadisi Pusu sözleri kurtlar vadisi Pusu oyunu kurtlar vadisi Pusu izle kurtlar vadisi Pusu yeni sezon kurtlar vadisi Pusu kanal d kurtlar vadisi Pusu hapşırık kurtlar vadisi Pusu cendere kurtlar vadisi Pusu yeni bölüm kurtlar vadisi Pusu yeni kurtlar vadisi Pusu ırak kurtlar vadisi Pusu bölümler kurtlar vadisi Pusu dizisi kurtlar vadisi Pusu animasyon kurtlar vadisi Pusu pusu kurtlar vadisi Pusu müziği kurtlar vadisi Pusu mp3 indir kurtlar vadisi Pusu download kurtlar vadisi Pusu resimler kurtlar vadisi Pusu online kurtlar vadisi Pusu film kurtlar vadisi Pusu yaması kurtlar vadisi Pusu gen burası kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi resim kurtlar vadisi Pusu videoları kurtlar vadisi Pusu elif kurtlar vadisi Pusu komik show tv kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi ne zaman başlayacak kurtlar vadisi Pusu sözler kurtlar vadisi Pusu indir kurtlar vadisi Pusu yama kurtlar vadisi Pusu pala kurtlar vadisi Pusu oyun kurtlar vadisi Pusu modu kurtlar vadisi Pusu acem kizi kurtlar vadisi Pusu son bölüm kurtlar vadisi Pusu pusu mp3 kurtlar vadisi Pusu kim kimdir kurtlar vadisi Pusu ne zaman başlıyor kurtlar vadisi Pusu dizi bölümleri kurtlar vadisi Pusu kanal kurtlar vadisi Pusu eski bölümleri kurtlar vadisi Pusu kanald kurtlar vadisi Pusu resmi kurtlar vadisi Pusu bu aşk kurtlar vadisi Pusu galeri kurtlar vadisi Pusu eski bölümler kurtlar vadisi Pusu dizi müzikleri kurtlar vadisi Pusu şarkıları kurtlar vadisi Pusu elif dedim kurtlar vadisi Pusu mp3leri kurtlar vadisi Pusu nezaman kurtlar vadisi Pusu full kurtlar vadisi Pusu melodi kurtlar vadisi Pusu başlıyor kurtlar vadisi Pusu filmi kurtlar vadisi Pusu hangi kanalda kurtlar vadisi Pusu cendere mp3 kurtlar vadisi Pusu vecizeleri kurtlar vadisi Pusu nin kurtlar vadisi Pusu mod kurtlar vadisi Pusu mp3 download mafia kurtlar vadisi Pusu yaması kurtlar vadisi Pusu dizileri kurtlar vadisi Pusu polat bedava kurtlar vadisi Pusu resimleri kurtlar vadisi Pusu yeni yayın kurtlar vadisi Pusu oyuncuları kurtlar vadisi Pusu kitabı kurtlar vadisi Pusu fr kurtlar vadisi bedava kurtlar vadisi Pusu 86 bölüm kurtlar vadisi Pusu bölümlerini kurtlar vadisi Pusu film müzikleri kurtlar vadisi Pusu kafa kesme kurtlar vadisi Pusu foto mafia kurtlar vadisi Pusu mod burasi kurtlar vadisi Pusu bedava kurtlar vadisi Pusu mp3 kurtlar vadisi Pusu temaları kurtlar vadisi Pusu muzikleri kurtlar vadisi Pusu resmi sitesi kurtlar vadisi Pusu elif dedim mp3 kurtlar vadisi Pusu halil ibrahim mafia kurtlar vadisi Pusu modu kurtlar vadisi Pusu jenerik kurtlar vadisi Pusu unutulmaz sözler kurtlar vadisi Pusu 58 bölüm kurtlar vadisi Pusu melodisi kurtlar kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi mp3 kurtlar vadisi Pusu com www kurtlar vadisi Pusu com kurtlar vadisi Pusu resimleri kurtlar vadısı kurtlar vadisi Pusu müzikleri kurtlar konseyi www kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi acem kızı kurtlar vadisi Pusu bölümleri kurtlar imparatorluğu kurtlar vadis gta vice city kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi dizi gta kurtlar vadisi Pusu vice city kurtlar vadisi Pusu mafia kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi acem kızı mp3 kurtlar vadisi Pusu bölüm kurtlar vadisi Pusu ne zaman kurtlar vadisi Pusu müzik kurtlar vadisi Pusu video kurtlar vadisi Pusu sözleri kurtlar vadisi Pusu oyunu kurtlar vadsi kurtlar vadisi Pusu izle kurtlar vadisi Pusu yeni sezon kurtlar vadisi Pusu kanal d kurtlar vadisi Pusu hapşırık kurtlar vadisi Pusu cendere kurtlar vadisi Pusu yeni bölüm kurtlar vadisi Pusu yeni kurtlar vadisi Pusu ırak kurtlar vadisi Pusu bölümler kurtlar vadisi Pusu dizisi kurtlar vadä sä kurtlar vadisi Pusu animasyon kurtlar vadisi Pusu pusu kurtlar vadisi Pusu müziği kurtlar vadisi Pusu mp3 indir kurtlar vadisi Pusu download kurtlar vadisi Pusu resimler kurtlar vadisi Pusu online kurtlar vad kurtlar vadisi Pusu film kurtlar vadisi Pusu yaması kurtlar vadisi Pusu gen burası kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi resim kurtlar sofrası kurtlar vadisi Pusu videoları kurtlar vadisi Pusu elif kurtlar vadisi Pusu komik show tv kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi ne zaman başlayacak kurtlar vadisi Pusu sözler kurtlar vadisi Pusu indir kurtlar vadisi Pusu yama kurtlar vadisi Pusu pala kurtlar vadisi Pusu oyun kurtlar vadisi Pusu modu kurtlar vadisi Pusu acem kizi kurtlar vadisi Pusu son bölüm kurtlar vadisi Pusu pusu mp3 show tv kurtlar kurtlar vadi kurtlar vadisi Pusu kim kimdir kurtlar vadisi Pusu ne zaman başlıyor kurtlar vadisi Pusu dizi bölümleri kurtlar vadisi Pusu kanal kurtlar vadisi Pusu eski bölümleri kurtlar vadısi kurtlar vadisi Pusu kanald kurtlar vadisi Pusu resmi kurtlar vadisi Pusu bu aşk kurtlar vadisi Pusu galeri kurtlar vadisinde kim kimdir kurtlar vadisi Pusu eski bölümler kurtlar vadisi Pusu dizi müzikleri kurtlar vadisi Pusu şarkıları kurtlar vadisi Pusu elif dedim kurtlar vadisi Pusu mp3leri kurtlar vadisi Pusu nezaman kurtlar vadisi Pusu full kurtlar vadisi Pusu melodi kurtlar vadisi Pusu başlıyor kurtlar imparatorlugu kurtlar vadisi Pusu filmi kurtlar vadisi Pusu hangi kanalda kurtlar vadisi Pusu cendere mp3 kurtlar vadisi Pusu vecizeleri kurtlar vadisi Pusu nin kurtlar vadisi Pusu mod kurtlar vadisi Pusu mp3 download mafia kurtlar vadisi Pusu yaması www kurtlar vadısı kurtlar vadisi Pusu dizileri kurtlar vadisi Pusu polat bedava kurtlar vadisi Pusu resimleri kurtlar vadisi Pusu yeni yayın kurtlar vadisinin müzikleri kurtlar vad s kurtlar vadisi Pusu oyuncuları kurtlar vadidi kurtlar vadisi Pusu kitabı kurtlar vadisi Pusu kurtlar vadisi, kurtlar vadisi Pusu pusu, kurtlarvadisi pusu, kurtlar vadisi Pusu resimleri, kurtlar vadisi Pusu video, kurtlarvadisi, kurtlar vadisi Pusu resim, kurtlar vadisi Pusu videoları, kurtlar vadisi Pusu fan, kurtlar vadisi Pusu forum, kurtlar vadisi Pusu yeni bölüm, kurtlar vadisi Pusu bölümleri, vadi, vadısı, kurt, 21. 22. 23.bölüm, resimleri, dizisi, indir, oyuncuları, youtube, videoları, izle, fan club, necati şaşmaz, polat alemdar, kurtlar vadisi Pusu fragmanları vidyo dizi izle yaralı yürek acı hayat pana film genclife yukle seyret bedava oyunları hikayeleri videoları filmler download indir yukle yükle bedava beleş site portal forum trk hayat kavgam dizisi video resim download bölümleri gaffur burhan videoları izlee.com wwwizlee izle izlee video youtube türkiye youtube tr piknik tube türkiye videoları otopsi kürtaj katliam videoları ilginç videolar bedava video izle vidyo-izle bedava domain pr nedir pr yükselt pagerank mırc videoları izlesene forum türkiye videoları biyografisi profesyonel programı videoları popstar alaturka 2 videoları ilginç haberler video-haber bedava haber izlee indir +18 filmler diziler hayat kavgam dizisi oyuncuları bölümleri resimleri acemi cadı şöhret okulu dizisi bölümleri videoları fan club resimleri jenerik müziği yükle indir download yeni diziler star tv ters yüz dizisi